Sataa, sataa ja sataa. Tämmöinen sää saa minut jotenkin niin huonolle tuulelle. Tänä viikonloppuna on kuitenkin harmaasta säästä huolimatta ollut mukavasti tekemistä. Perjantaina oli ansaittu vapaa ja käytiinkin ystäväni kanssa pienellä ostos reissulla naapuri kaupungissa. Mukaan tarttui super suloinen nalle haalari pikkuiselle ja itselleni ensimmäiset mamma housut. Tosiaan maha on nyt kasvanut siihen kokoon että normaalit farkut eivät enää mahdu tai vaikka mahtuisivat niin ne puristavat vatsaa ja olo on epämukava. Äitiys housut ovat minusta aivan loistava keksintö. Mistään ei purista ja olo on ihanan kevyt kokoajan. 

Eilen sitten käytiin vanhempieni kanssa ulkona syömässä mikä on hyvin harvinaista meidän perheessä. Oli mukava viettää aikaa vanhempien seurassa kun välimatkan takia harvemmin on mahdollisuutta nähdä. Lenkilläkin oli tarkoitus käydä ystäväni kanssa mutta jostain syystä se sitten jäi tekemättä. Kahviteltiin kuitenkin ja oli mukava päästä pitkästä aikaa juttelemaan ja avautumaan kunnolla hyvälle ystävälleni. 

Tänään taidan suosiolla vain levätä ja ottaa rennosti. Sää ei houkuttele yhtään lähtemään ulkoilmaan ja sunnuntaisin ei muutenkaan koskaan tapahdu mitään mainitsemisen arvoista. Välillä tuntuu että kaikki muut ovat paljon enemmän innoissaan raskaudestani kuin minä. Luulen että se johtuu siitä että välillä olen hurjan väsynyt ja vaikka maha ei vielä kovin suuri olekkaan tuntuu se silti olevan välillä tiellä. Onneksi suurimman osan ajasta osaan nauttia olostani ja jo innokkaasti odotan pikkuisen syntymää. Vielä kaksi päivää jännitystä ja sitten vihdoin paljastuu pikkuisen sukupuoli.